Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Δικαιοσύνης - Ζητούν την κατάργηση του «Τρομονόμου»
Μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης το μεσημέρι της Τετάρτης, και στο γραφείο του υπουργού, με αίτημα, την κατάργηση του «Τρομονόμου». Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ.
Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν: «Βρεθήκαμε λοιπόν σήμερα εδώ, στεκόμενοι δίπλα στον αγώνα όλων των κρατούμενων. Εισβάλαμε συμβολικά στο υπουργείο Δικαιοσύνης κι ενώσαμε τις φωνές μας με τις δικές τους στον αγώνα τους για ζωή και αξιοπρέπεια μέσα στα κελιά της Δημοκρατίας. Όταν χτυπάτε έναν από εμάς, χτυπάτε όλους μας».
Αναρτήθηκε πανό με σύνθημα "Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους" και αποχώρησαν, αφού πρώτα έγινε καταγραφή των ατόμων που βρίσκονται στο υπουργείο.
Επιδότηση στα καύσιμα: «Μυστικά» και προθεσμίες - Αναλυτικός οδηγός για το fuel pass
07:15
Το μήνυμα Τραμπ για την 25η Μαρτίου: Η Ελλάδα εξακολουθεί να εμπνέει τους υπερασπιστές της ελευθερίας σε ολόκληρο τον κόσμο
07:10
«Γαλάζιους» τριγμούς προκαλεί η εικόνα της δικής των Τεμπών - Στοίχημα η 1η Απριλίου
07:10
Τραμπ: Κερδίζουμε τον πόλεμο, μιλάμε με το Ιράν - Επίθεση με drone σε δεξαμενή καυσίμων στο αεροδρόμιο του Κουβέιτ - Σφοδρά χτυπήματα σε Τεχεράνη και Ισραήλ
07:01