Το υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει τους Anonymous Greece: Δημόσια είναι τα αρχεία που αναρτήθηκαν
Διευκρινήσεις, για τα αρχεία που αναρτήθηκαν από την ομάδα χάκερ "Anonymous Greece", στην σελίδα τους στο Facebook, δίνει το υπουργείο Εσωτερικών.
«Τα αρχεία τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, εμφανιζόμενα ως προϊόν υποκλοπής, είναι δημόσια αρχεία, αναρτημένα στις διάφορες ιστοσελίδες του υπουργείου», διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, σχετικά με την υπόθεση κυβερνοεπιθέσεων των τελευταίων ημερών.

Πόσο πιθανό είναι οι χάκερ να έχουν στη διάθεσή τους σημαντικά στοιχεία που θα διαρρεύσουν αργότερα, όπως προειδοποίησαν, και πόσο κινδυνεύουν οι ιστοσελίδες άλλων δημόσιων υπηρεσιών; Ο κ. Θεοφάνης Κασίμης, ερευνητής ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων στην εταιρία Audax Cybersecurity, απαντά σε όλα τα ερωτήματα στο CNN Greece, ξεκαθαρίζοντας πως μία μεγάλης κλίμακας επίθεση είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
SPONSORED
Εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών οπλισμένων F-16 πάνω από το Αιγαίο - Μπαράζ παραβιάσεων
19:18
Δούρου σε Φάμελλο: «Βάλε οδικό χάρτη και χρονοδιάγραμμα τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Μας πετάτε στα σκυλιά»
19:07
Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα - Η απάντηση του Πάπα θα σας εκπλήξει
18:55
Το φιλοδώρημα που άφησε ο Μάικλ Τζόρνταν σε εστιατόριο της Μυκόνου
18:44