Βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Βίντεο από την εισβολή τους στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στο γραφείο του υπουργού, ανέβασαν τα μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησαν σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φέιγ βολάν, με αίτημα την κατάργηση του «Τρομονόμου».
Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Βρεθήκαμε λοιπόν σήμερα εδώ, στεκόμενοι δίπλα στον αγώνα όλων των κρατούμενων. Εισβάλαμε συμβολικά στο υπουργείο Δικαιοσύνης κι ενώσαμε τις φωνές μας με τις δικές τους στον αγώνα τους για ζωή και αξιοπρέπεια μέσα στα κελιά της Δημοκρατίας. Όταν χτυπάτε έναν από εμάς, χτυπάτε όλους μας».
Αναρτήθηκε πανό με σύνθημα "Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους" και αποχώρησαν, αφού πρώτα έγινε καταγραφή των ατόμων που βρίσκονται στο υπουργείο.
SPONSORED
Σε κρίση η κυβέρνηση Στάρμερ: «Βροχή» οι παραιτήσεις στο Εργατικό Κόμμα και οι υποψήφιοι διάδοχοι
23:37
Αίγυπτος: Στο «φως» δύο αναστηλωμένοι αρχαίοι τάφοι της 18ης Δυναστείας των Φαραώ
23:28
Λευκάδα: Ανεπίσημη παραδοχή των Ουκρανών για το θαλάσσιο drone με τα εκρηκτικά
23:18
Στις 21 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα η Μαρία Καρυστιανού - Το βίντεο που δημοσίευσε
23:09