Θυελλώδεις άνεμοι σε όλη τη χώρα: Γενικό απαγορευτικό από Ραφήνα και Λαύριο
Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα με αποτέλεσμα να εκδοθεί γενικό απαγορευτικό απόπλου νωρίς το πρωί της Παρασκευής από τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας.
Επιπλέον δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από Καβάλα για Πρίνο, αλλά και τα δρομολόγια των ταχύπλοων από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη.
Την ίδια στιγμή, το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, σημειώνει ότι δεν αποκλείεται οι πλοίαρχοι να αναγκαστούν να προχωρήσουν σε άλλα δρομολόγια από λιμάνια για τα οποία δεν έχει εκδοθεί απαγορευτικό ή ακόμα και να αποφασίσουν τελικά να τα αναβάλλουν, λόγω του υψηλού κυματισμού στο Αιγαίο.
Το Λιμενικό Σώμα, επίσης καλεί τους ταξιδιώτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να επικοινωνήσουν πιο πριν με τις λιμενικές αρχές.
ΧΡΗΜΑ
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
ΧΡΗΜΑ
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56
ΚΟΣΜΟΣ
Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45
ΚΟΣΜΟΣ