ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Καταγγελία επιβάτη στο CNN Greece: Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και 48 ώρες στο Λονδίνο

Newsroom

Για συγκεχυμένες πληροφορίες γύρω από τη δυνατότητα να πετάξουν προς την Ελλάδα κάνει λόγο ο Γιώργος Ράλλης, Έλληνας ταξιδιώτης που έχει εγκλωβιστεί στο Λονδίνο, εξαιτίας του lockdown που επέβαλε η Βρετανία, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στο CNN NOW και τη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου, ο κ. Ράλλης κατήγγειλε πως ο ίδιος καθώς και αρκετοί ακόμη επιβάτες προς Ελλάδα παραμένουν αποκλεισμένοι εδώ και δύο ημέρες στο αεροδρόμιο της βρετανικής πρωτεύουσας, χωρίς να γνωρίζουν αν και πότε θα μπορέσουν να επιβιβαστούν σε αεροσκάφος, με προορισμό τη χώρα μας.

Ο κ. Ράλλης, μάλιστα, περιέγραψε πως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους επιβάτες, καθώς αφενός οι Αρχές του αεροδρομίου απειλούν να τους βγάλουν εκτός του τερματικού σταθμού του αερολιμένα, αφετέρου σε πολλούς από τους ταξιδιώτες τα χρήματα τελειώνουν, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρήματα... ρεφενέ, για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Ο ίδιος, παράλληλα, απηύθυνε έκκληση προς τις ελληνικές αρχές να δώσουν άμεσα λύση σε αυτή την πολύπλοκη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Δείτε πιο πάνω τα όσα συγκλονιστικά περιγράφει ο κ. Ράλλης στο CNN Greece.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ