«Με αυτήν όλα γίνονται καλύτερα»: Οι New York Times υμνούν τη φέτα
Ανανεώθηκε:
«Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η δημοσιογράφος των New York Times, Ali Slagle, που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία συνταγή με το ελληνικό τυρί.
Η συνταγή έχει ως εξής: Σε ένα τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποία σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.
Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Τέλος στη χρήση του όρου «φέτα» από τη Δανία – Τι αποφάσισε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΕΛΛΑΔΑ
Φέτα Καλαβρύτων ετών... 50: Μια Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης με ιστορία
ΕΛΛΑΔΑ
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47
ΚΟΣΜΟΣ