«Με αυτήν όλα γίνονται καλύτερα»: Οι New York Times υμνούν τη φέτα
Ανανεώθηκε:
«Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η δημοσιογράφος των New York Times, Ali Slagle, που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία συνταγή με το ελληνικό τυρί.
Η συνταγή έχει ως εξής: Σε ένα τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποία σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.
Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Τέλος στη χρήση του όρου «φέτα» από τη Δανία – Τι αποφάσισε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΕΛΛΑΔΑ
Φέτα Καλαβρύτων ετών... 50: Μια Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης με ιστορία
ΚΟΣΜΟΣ
Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στο Μαρόκο - Τουλάχιστον 37 νεκροί (pics&vid)
13:02
ΚΟΣΜΟΣ
Μια έκπληξη περίμενε τους επιστήμονες που «άνοιξαν» μουμιοποιημένο κροκόδειλο 3.000 ετών
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Καρέ - καρέ η έφοδος του γαλλικού πολεμικού ναυτικού στο ελληνικό πλοίο που μετέφερε τόνους κοκαϊνης
12:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι ανακοινώσεις Τσιάρα για τα αιτήματά τους - Διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια
12:58
ΚΟΣΜΟΣ