«Με αυτήν όλα γίνονται καλύτερα»: Οι New York Times υμνούν τη φέτα
Ανανεώθηκε:
«Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η δημοσιογράφος των New York Times, Ali Slagle, που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία συνταγή με το ελληνικό τυρί.
Η συνταγή έχει ως εξής: Σε ένα τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποία σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.
Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Τέλος στη χρήση του όρου «φέτα» από τη Δανία – Τι αποφάσισε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΕΛΛΑΔΑ
Φέτα Καλαβρύτων ετών... 50: Μια Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης με ιστορία
ΧΡΗΜΑ
Το ύψος της έκτακτης στήριξης στους λογαριασμούς του ρεύματος - Τι ισχύει για το ΚΟΤ
03:00
ΧΡΗΜΑ
Τα ραντεβού των πολιτών με την Εφορία έως το τέλος του χρόνου
02:00
ΧΡΗΜΑ
Τέλη κυκλοφορίας: Δεκαέξι μέρες για την προθεσμία - Τι πρέπει να προσέξετε
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πώς υπολογίζεται το Δώρο Χριστουγέννων και μέχρι πότε οφείλουν να το καταβάλουν οι εργοδότες
00:00
ΚΟΣΜΟΣ