Οι Βρετανοί τουρίστες επιμένουν… ελληνικά!
Ως μοναδική εμπειρία ανεκτίμητης αξίας περιγράφει τις διακοπές στην Ελλάδα ο επικεφαλής του τουριστικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα Independent, Σάιμον Κόλντερ (http://www.simoncalder.co.uk/) . Σημειώνει ότι οι τιμές είναι ανελαστικές και δηλώνει πως «όποια και εάν είναι η τιμή, θα βρούμε τρόπο να πάμε», αναφερόμενος στους Βρετανούς τουρίστες.
Υπογραμμίζει ότι οι Βρετανοί είναι «ερωτευμένοι με την Ελλάδα» , αναφέρει ως παράδειγμα τα νησιά της Κέρκυρας και της Κρήτης ενώ στέκεται ιδιαίτερα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως προορισμούς και στους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους που μπορεί κανείς να επισκεφτεί στην Ελλάδα. Θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες ανάπτυξης του τουρισμού στην ηπειρωτική Ελλάδα εφόσον βελτιωθούν οι υποδομές και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον τουρισμό με τρένο στην Πελοπόννησο.
Πάτρα: Την Τρίτη απολογούνται ο πρώην αστυνομικός και ο γιος του για διακίνηση ναρκωτικών
14:03
Απόπειρες και σχέδια δολοφονίας, πυροβολισμοί, απειλές: Οι φορές που ο Τραμπ κινδύνεψε και οι αστοχίες της Μυστικής Υπηρεσίας
13:51
Κώτσηρας στο CNN Greece: Τα μέτρα στήριξης είναι προϊόν της καλής πορείας της ελληνικής οικονομίας
13:39
Το μουσείο του μέλλοντος «γεννιέται» στο Ανατολικό Λονδίνο
13:38