FOCUS

Ρόμπ Γκόλντστοουν: ο εκκεντρικός ατζέντης που αναστάτωσε τον Λευκό Οίκο σε διακοπές στην Ελλάδα

Ρόμπ Γκόλντστοουν: ο εκκεντρικός ατζέντης που αναστάτωσε τον Λευκό Οίκο σε διακοπές στην Ελλάδα
facebook

Το όνομα του Ρόμπ Γκόλντστοουν έγινε ευρέως γνωστό πριν από μερικά 24ωρα, όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με τη μυστική συνάντηση που είχε ο Τραμπ τζούνιορ, προ έτους, με Ρωσίδα δικηγόρο προσδοκώντας σε 'ευαίσθητες' πληροφορίες για τη Χίλαρι Κλίντον, αντίπαλο, τότε, του πατέρα του στην προεδρική κούρσα.

Το ραντεβού με τη δικηγόρο, η οποία φέρεται να έχει προσβάσεις στο Κρεμλίνο, κανόνισε ο Ρομπ Γκόλντστοουν, ένας εκκεντρικός ατζέντης από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, καλά δικτυωμένος στη Μόσχα, εκπρόσωπος του τραγουδιστή Εμίν Αγκαλάροφ, γιου του Ρωσο-αζέρου -και με στενές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ- ολιγάρχη, Αράς Αγκαλάροφ.

Η συνάντηση με τη δικηγόρο έγινε στις 9 Ιουνίου 2016 στον πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη. Η συζήτηση, υποστήριξε ο υιός Τραμπ, «ήταν ασαφής και δεν έβγαζε νόημα». Ιδιαίτερα δραστήριος στα σόσιαλ μίντια ο Ρομπ Γκόλντστοουν, δεν παρέλειψε να 'δηλώσει' στο φέισμπουκ πως κι εκείνος βρισκόταν, τότε, στον πύργο Τραμπ.

Οι διακοπές στην Ελλάδα

Η αποκάλυψη, στις 10 Ιουλίου 2017, των, σχετικών με τη συνάντηση, μηνυμάτων που είχαν ανταλλάξει με τον τζούνιορ -αποκάλυψη, η οποία άναψε φωτιές- τον βρήκε στην Ελλάδα και υπερδραστήριο, όπως πάντα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

goldstone2.png

Με σειρά αναρτήσεών του στο φέισμπουκ -άλλοτε φωτογραφίες, άλλοτε βίντεο- ενημερώνει διεξοδικά για ό,τι κάνει, βλέπει ή τρώει στις εν Ελλάδι διακοπές του, πρώτα στην Κέρκυρα και μετά στην Αθήνα.

Δείχνει με το παραπάνω την εκκεντρική περσόνα του πότε φωτογραφιζόμενος με χρυσό κότινο και αυτοσαρκαζόμενος ως «Emperor Muppettus Maximus» πότε υποδυόμενος ρόλους ή με τα σχόλιά του στα βίντεο που ανεβάζει.

goldstone8.png

Τα ποστ του ξεκινούν στις 7 Ιουλίου με το που φτάνει με κρουαζιερόπλοιο στην Κέρκυρα. Ανεβάζει σέλφι με φέσι τσολιά και στη συνέχεια γυρνάει τη σκηνή και σε βίντεο. Όχι ένα αλλά δύο...

goldstone24.png

Εν πλω προς Πειραιά ανεβάζει κι άλλα βίντεο -στο ένα μάλιστα υποδύεται και τους δύο βασικούς χαρακτήρες του κινηματογραφικού Τιτανικού.

Πλειάδα φωτογραφιών και στην Αθήνα, ενώ ‘κοινοποιεί' παρουσία σε δύο διαφορετικά μέρη. Φωτογραφίζει την Ακρόπολη, τους Αέρηδες, το μουσακά που ετοιμάζεται να φάει -σχολιάζοντας «γιαμ γιαμ»- ενώ βιντεοσκοπεί λειτουργία και στην συνέχεια τον εαυτό του να λέει «μισώ τις καμπάνες».

goldstone4.png

Τα ποστ του σταματούν στις 9 Ιουλίου, μία ημέρα πριν τις αποκαλύψεις.

Έκτοτε σιγή ιχθύος.

Κλείδωσε το προφίλ του στο ίνσταγκραμ, έκανε το ίδιο και με το προφίλ της εταιρίας του στο τουίτερ, όμως, περιέργως πως, έχει αφήσει -για την ώρα τουλάχιστον- ανοιχτό το φέισμπουκ του.

goldstone1_copy.png

Σε μηνύματα δημοσιογράφων δεν απαντά. Άγνωστο αν βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα ή έχει φύγει. Ο αρχικός του σχεδιασμός, όπως γράφει στις αναρτήσεις του, ήταν να παραμείνει στην Ελλάδα για ακόμη δύο εβδομάδες. Αλλά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ