Ακτή Ελεφαντοστού: Εικόνες από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους
Τέσσερις μολδαβοί πολίτες σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν ένα ελικοφόρο μεταφορικό αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της κυριότερης πόλης της Ακτής Ελεφαντοστού, της Αμπιτζάν.
Τέσσερις γάλλοι πολίτες περιλαμβάνονται επίσης στους επιζώντες αλλά έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα με διάφορες πηγές ασφαλείας της Ακτής Ελεφαντοστού που επικαλείται το πρακτορείο Ρόιτερς, ήταν γάλλοι στρατιώτες.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο επικαλείται στρατιωτική πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί, στο αεροσκάφος επέβαιναν δέκα πρόσωπα. Είχε ναυλωθεί από τον γαλλικό στρατό στο πλαίσιο της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης Μπαρχάνε στο Σαχέλ. Η γαλλική στρατιωτική βάση στην Αμπιτζάν παρέχει επιμελητειακή υποστήριξη στην επιχείρηση, το αρχηγείο της οποίας βρίσκεται στην Ντζαμένα.
Τουρκικά F-16 κατέρριψαν drone που πλησίασε τον εναέριο χώρο
21:14
Μερτς για σύνοδο Βερολίνου: Ίσως η μεγαλύτερη διπλωματική δυναμική από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία
21:05
Λαμία: Ένοχη η 53χρονη αγρότισσα που προέτρεπε σε πράξεις βίας - Σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα (Vid)
20:57
Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι στη Λαμία - Βγήκαν από τα παράθυρα οι μαθητές (pic&vid)
20:48