Κύμα κακοκαιρίας στην Ευρώπη
Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει την Ευρώπη με πολλές ευρωπαϊκές πόλεις να έχουν ντυθεί στα «λευκά».Λόγω της κακοκαιρίας έχουν προκληθεί προβλήματα στις συγκοινωνίες.
Συγκεκριμένα, ένα φεριμπότ που μετέφερε περισσότερους από 300 επιβάτες εξόκειλε σήμερα, γύρω στο μεσημέρι, στο λιμάνι του Καλαί, στη βόρεια Γαλλία, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Η περιφέρεια του Πα ντε Καλαί, που έχει τεθεί σε πορτοκαλί συναγερμό καθώς αναμένεται ένα κύμα κακοκαιρίας με σφοδρούς ανέμους να πλήξει την περιοχή.
Η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποίησε ότι ιδίως στην κεντρική Αγγλίαείναι πιθανό να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων και άλλων δημόσιων μέσων μεταφοράς, αλλά και να παγιδευτούν ιδιωτικά οχήματα λόγω του χιονιού.
Στο Σένιμπριτζ της Ουαλίας το χιόνι έφτανε τα 28 εκατοστά και στο Χάι Γουάικομπ, έξω ακριβώς από το Λονδίνο, τα 12.
Διακρίσεις της AstraZeneca Ελλάδας στα AI and Data Awards για τη στρατηγική αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
11:13
Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Υποστηρίζουμε την αποκλιμάκωση και την επιστροφή στη διπλωματία
11:07
Επιστρέφει το Ozzfest το 2027 – Η Sharon Osbourne επιβεβαιώνει την αναβίωση του ιστορικού φεστιβάλ
11:00
Περιφέρεια Αττικής: Με 1 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί την ανάπλαση του Μαρίνειου Μορφωτικού Κέντρου στην Αργυρούπολη
10:52