Σε κώμα ο ηγέτης της αλ Νούσρα μετά τη ρωσική επιδρομή στο Ιντλίμπ
Σε κώμα βρίσκεται ο ηγέτης του συνασπισμού Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ στη Συρία, μιας ομάδας ανταρτών που σχηματίστηκε από την ένωση πολλών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και το Μέτωπο αλ Νούσρα, έπειτα από αεροπορική επιδρομή της Ρωσίας στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας.
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στην επιδρομή της Τετάρτης, σκοτώθηκαν σαράντα εννέα μαχητές του Μετώπου αλ Νούσρα, μεταξύ των οποίων και επτά διοικητές της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
Σημειώνεται πως η οργάνωση διέκοψε τους δεσμούς του με την αλ Κάιντα πέρυσι και πλέον ηγείται του συνασπισμού Χάγιατ Ταχρίρ αλ Σαμ στη Συρία.
«Αποτέλεσμα της επιδρομής ήταν να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο αρχηγός της αλ Νούσρα», δήλωσε μια μέρα νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασέκοβ, σημειώνοντας πως ο αλ Γκολάνι φέρει πολλά και σοβαρά τραύματα, έχει χάσει το ένα του χέρι και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
Βίντεο από την αεροπορική επιδρομή:
Στα 110 δολάρια η τιμή του πετρελαίου μετά τις τελευταίες απειλές Τραμπ κατά Ιράν
08:53
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο τρεις ανήλικες έπειτα από συμπλοκή - Συνελήφθη 15χρονη
08:48
Το Ford GT Mk IV πέτυχε κάτι περισσότερο από ένα απλό ρεκόρ στο Nürburgring
08:43
Μαρούσι: Γυναίκα έπεσε δύο φορές από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου - Συνελήφθη ο σύζυγός της
08:37