Νετανιάχου: Και το Ισραήλ θα αποσυρθεί από την UNESCO
«Γενναία και ηθική» χαρακτήρισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου την απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από την UNESCO, τον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση.
Μάλιστα έκανε γνωστό, σύμφωνα με το Reuters, ότι και το Ισραήλ αναμένεται να αποσυρθεί από την UNESCO. «Έχω δώσει εντολή στο υπουργείο Εξωτερικών να ξεκινήσει τις διαδικασίες εξόδου» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τη συμφωνία συμφιλίωσης του ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς και της παλαιστινιακής οργάνωσης Φατάχ ο Νετανιάχου σημείωσε ότι «πρέπει να τηρεί τις διεθνείς συμφωνίες και τους όρους που έθεσε το κουαρτέτο της Μέσης Ανατολής».
«Το Ισραήλ θα εξετάσει τις εξελίξεις σε αυτό το θέμα και θα ενεργήσει αναλόγως» ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου του ισραηλινού πρωθυπουργού.
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 10,6 εκατομμύρια ευρώ
22:09
Το Σάββατο στην Παραγουάη υπογράφεται η συμφωνία ΕΕ - Mercosur
22:00
Amber Alert για την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
21:49
Υεμένη: Δυνάμεις που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία κατευθύνονται προς το Άντεν
21:47