ΚΟΣΜΟΣ

H Kέιτι Πέρι έπεσε θύμα θαυμασμού

H Kέιτι Πέρι έπεσε θύμα θαυμασμού
H Κέιτι Πέρι δεν έμεινε με το στόμα ανοικτό.

(CNN) Ένα κορίτσι φίλησε την Kέιτι Πέρι (Κaty Perry) -και μετά προχώρησε λίγο παραπέρα.

Ήταν μια στιγμή για να εξασφαλίσει virality και να δώσει την ευκαιρία σε έγκριτα media (από το Time μέχρι το Slate και το Daily Beast) να κάνουν το ίδιο λογοπαίγνιο με την επιτυχία που καθιέρωσε την κόρη πάστορα από την Καλιφόρνια.

"Katy Perry Got Kissed By A Girl -And She Didn't Like It" έγραψαν όλοι για τη στιγμή που η Κέιτι Πέρι, στα πλαίσια της εμφάνισης της στο μουσικό φεστιβάλ Rock in Rio στο Palco Mundo της Βραζιλίας, προσκάλεσε νεαρή θαυμάστρια της στη σκηνή.

Η Πέρι προφανώς δεν ήξερε τι της επιφύλασσε η μοίρα. Η νεαρή, εμφανώς ενθουσιασμένη από τη συγκίνηση (και ίσως κάτι ακόμη) δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια της μακριά από το ίνδαλμα της.

“Με φιλάει στο λαιμό!” φώναξε η Πέρι στο κοινό όταν το κορίτσι με το γελαστό στηθόδεσμο -ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι την ονομάζουν Ραγιάνα- θώπευε την τραγουδίστρια των επιτυχιών “I Kissed a Girl” και “Roar”.

H Ραγιάνα δεν σταμάτησε την επίθεση θαυμασμού και η Πέρι ξεστόμιζε μικρές κραυγές έκπληξης κάθε φορά που την άγγιζε σε απαγορευμένα ανατομικά μέλη.

Για τον κόπο της η θαυμάστρια ανταμείφθηκε με μια selfie αγκαλιά με το ίνδαλμα της. Αυτή ήταν και η τελευταία της ευκαιρία να τη φιλήσει ξανά.

Όταν η fan αποχώρησε από τη σκηνή, η Πέρι την χαστούκισε παιχνιδιάρικα στα οπίσθια.

“Δεν είσαι η πρώτη μου, δεν θα είσαι η τελευταία μου”, σχολίασε η 30χρονη ποπ σταρ.

Εάν η Πέρι θέλησε να διασκεδάσει το κοινό εις βάρος μιας μεθυσμένης fan της δεν μοιάζει να απασχόλησε κανέναν.

Katy Perry kissed by a girl -- too much
by Todd Leopold, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ