Απαισιόδοξοι οι Βρετανοί για τις διαπραγματεύσεις του Brexit
Η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανών θεωρεί ότι οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση οδεύουν σε αποτυχία, κατέδειξε δημοσκόπηση της εταιρείας BMG Research για λογαριασμό της εφημερίδας Independent η οποία δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.
Κατά τα ευρήματα της έρευνας το 76% των ερωτηθέντων από τη 17η ως την 20ή Οκτωβρίου πιστεύει ότι οι συνομιλίες πάνε είτε «αρκετά άσχημα» είτε «πολύ άσχημα».
Σχεδόν οι μισοί εξ όσων ερωτήθηκαν δήλωσαν απαισιόδοξοι για τη συμφωνία όσον αφορά το διαζύγιο στην οποία προσπαθούν να καταλήξουν το Λονδίνο και οι Βρυξέλλες, με το 46% να θεωρεί απίθανη την επίτευξή της, ενώ το 48% θεωρεί ότι είναι η ΕΕ αυτή που θα βγει κερδισμένη.
Το 45% των ερωτηθέντων εξάλλου εξέφερε την άποψη ότι εάν η Βρετανία αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις αυτό θα είναι κακό για τη χώρα.
Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη 47χρονου οδηγού - Δεν σταμάτησε σε έλεγχο, κατάπιε ναρκωτικά
09:32
Ο πόλεμος κατά του Ιράν κόστισε στην Ουάσινγκτον 3,7 δισ. δολάρια τις πρώτες 100 ώρες
09:28
Το νέο VW Golf της 9ης γενιάς αποκαλύπτεται για πρώτη φορά
09:19
Αποκάλυψη δημιουργού του Call of Duty: «Μας πίεζαν για παιχνίδι όπου το Ιράν επιτίθεται στο Ισραήλ»
09:08