ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Άντρας εισέβαλε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μαχαίρωσε στο λαιμό παραγωγό (pics)

Ρωσία: Άντρας εισέβαλε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μαχαίρωσε στο λαιμό παραγωγό (pics)
REUTERS/Tatyana Makeyeva

Ένας άντρας εισέβαλε στα γραφεία του ρωσικού ραδιοφωνικού σταθμού Ekho Moskvy και μαχαίρωσε μία από τις παραγωγούς του σταθμού στο λαιμό, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το μέσο ενημέρωσης. 

Το κίνητρο του εισβολέα, όπως αναφέρει το Reuters, παραμένει άγνωστο, αλλά ο δράστης συνελήφθη από τους φύλακες ασφαλείας του κτιρίου και παραδόθηκε στις Αρχές.

Το θύμα, η Tatyana Felgengauer, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως η κατάσταση της δεν εμπνέει φόβους για τη ζωή της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο σταθμός ανήκει σε δίκτυο που είναι υπό την αιγίδα του κρατικού κολοσσού φυσικού αερίου Gazprom, όμως δίνει βήμα και προς αντιφρονούντες της κυβέρνησης.

russia 3

(REUTERS/Tatyana Makeyeva)

Μία από τις ραδιοφωνικούς παραγωγούς του μέσου, η Yulia Latynina, είχε νωρίτερα φέτος αποκαλύψει πως αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρωσία ύστερα από μία σειρά επιθέσεων. Μεταξύ άλλων, κάποιος είχε κάψει το αυτοκίνητό της.

Η εκπρόσωπος Τύπου του γενικού εισαγγελέα, Alexander Kurennoi, χαρακτήρισε την επίθεση εξοργιστική, μέσω facebook, και τόνισε πως οι ιθύνοντες του σταθμού την διαβεβαίωσαν πως η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο.

russia 1

(REUTERS/Tatyana Makeyeva)

Ο δράστης της επίθεσης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ