Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Λουιζιάνα - Δύο νεκροί
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο πανεπιστήμιο Grambling, στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα δύο φοιτητές να βρουν τραγικό θάνατο, μεταδίδει το Associated Press.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ένοπλος άρχισε να πυροβολεί για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στον χώρο του πανεπιστημίου, τραυμάτισε θανάσιμα τα δύο άτομα, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το ABC News αναφέρει πως ο δράστης δεν είναι φοιτητής του ιδρύματος ενώ ο υπεύθυνος επικοινωνίας του πανεπιστημίου, Γουίλ Σούτον, έκανε λόγο για καβγά στην εστία των φοιτητών, που κλιμακώθηκε και οδήγησε στους θανάσιμους πυροβολισμούς, στον προαύλιο χώρο. O ίδιος, σημείωσε:
Είναι μια τραγωδία. Είναι κάτι που ποτέ κανείς δεν θα ήθελε να συμβεί. Προσευχόμαστε μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων. Στην πανεπιστημιούπολή μας δεν υπάρχει χώρος για βία. Πάντα ενθαρρύνουμε τους μαθητές να είναι ασφαλείς και να είναι σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι ένα πολύ ατυχές περιστατικό.
Τα δύο θύματα είναι νεαροί, 23 ετών, από το Farmerville της Λουιζιάνα.
Νέα παράταση για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Τουρισμού μέχρι την Τετάρτη το βράδυ (29/04)
05:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»
04:00
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00
Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για to Fuel Pass - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
02:00