Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τον Λιονέλ Μέσι και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου
Μια αφίσα που δείχνει τον Αργεντίνο διεθνή ποδοσφαιριστή, Λιονέλ Μέσι, πίσω από τα κάγκελα φυλακής, να κλαίει με δάκρυα από αίμα, δημιούργησαν οι τζιχαντιστές του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους.
«Μάχεστε εναντίον ενός κράτους που δεν γνωρίζει τη λέξη αποτυχία», είναι το μήνυμα που συνοδεύει την εικόνα, με το Intel Site, το οποίο και δημοσίευσε την αφίσα να σημειώνει πως ο ISIS απειλεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι, στη Ρωσία.

Twitter/Intel Site
Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Ρωσίας, καθώς η Αργεντινή εξασφάλισε πριν από λίγες μέρες την παρουσία της στο Μουντιάλ.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φωτογραφία που έχουν δημιουργήσει οι μαχητές του Ντάες, ενόψει του Μουντιάλ 2018.
«Εχθροί του Αλάχ στη Ρωσία σας ορκίζομαι ότι η φωτιά των Μουτζαχεντίν θα σας κάψει. Απλά περιμένετε», είναι ένα ακόμη απειλητικό μήνυμα το οποίο συνοδεύεται από έναν ένοπλο που φέρει εκρηκτικά κοντά σε ρωσικό στάδιο.
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε ξεκινάει - Τι ισχύει για την Μεγάλη Παρασκευή
00:30
Τρεις πίνακες των Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς κλάπηκαν από μουσείο κοντά στην Πάρμα
23:59
Το Πακιστάν ανακοίνωσε συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν την ώρα που συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί και πληθαίνουν τα σενάρια χερσαίας επέμβασης
23:50
Σε τηλεκπαίδευση το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού μετά από τις απειλές του Ιράν
23:40