ΚΟΣΜΟΣ

Ο κεφάτος υπάλληλος αεροδρομίου που θα κάνει την ημέρα σας πιο διασκεδαστική!

Ο κεφάτος υπάλληλος αεροδρομίου που θα κάνει την ημέρα σας πιο διασκεδαστική!
REUTERS/Rick Wilking

Το να βρίσκεται κανείς μέσα στο αεροπλάνο καθώς περιμένει αυτό να απογειωθεί από τον αεροδιάδρομο μπορεί για τους περισσότερους να αποτελεί άσκηση υπομονής και ψυχραιμίας. Αλλά για τους επιβάτες που έχουν πιάσει θέση στο παράθυρο μιας εκ των πτήσεων της αεροπορικής Southwest που αναχωρούν από το διεθνές αεροδρόμιο του Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, υπάρχει ένα καινούριο μοναδικό θέαμα που βοηθά να προστεθεί λίγη χαρά στην εμπειρία μίας πτήσης στους αιθέρες.

Ο εργαζόμενος της Southwest, Kyran Ashford, είναι ο κεφάτος χορευτής που δίνει «ζωή» στον αεροδιάδρομο, και που ο επιβάτης της Southewest και τραγουδιστής της country, Terry McBride, απαθανάτισε σε ένα βίντεο το οποίο και ανέβασε κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου στο Facebook, το οποίο έχει ήδη αποσπάσει εκατομμύρια views.

Φορώντας το χαρακτηριστικό φωτεινό κίτρινο φανελάκι του και κρατώντας τις ράβδους που ρυθμίζουν την εναέρια κυκλοφορία, ο Ashford παρουσιάζει ένα εξαιρετικό μάθημα χορού εν ώρα εργασίας. Η σπιρτόζα του κίνηση καταλαμβάνει δικαίως την προσοχή των επιβατών. Ξέρει ακόμα και πώς να κάνει υπόκλιση μόλις το σόου πριν την απογείωση ολοκληρωθεί.

Στόχος του σύμφωνα με το ABC news είναι να δώσει έστω και σε έναν επιβάτη τουλάχιστον «30 δευτερόλεπτα θετικής ενέργειας».

Μοιάζει σαν ο Ashford να είναι γνωστό ατού της Southwest: έχει δικό του κανάλι στο You Tube στο οποίο υπάρχουν βίντεο με τα χορευτικά του εν ώρα εργασίας, ενώ κάνει την εταιρεία να κερδίζει στα σημεία τους ανταγωνιστές της. Ο Ashford δουλεύει στην Southwest εδώ και πέντε χρόνια. Μήπως ήρθε η ώρα για μία αύξηση;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ