Ινδονησία: «Εξωπραγματικό» έντομο σπέρνει τον πανικό
Έντομο, που απαθανατίστηκε στην Ινδονησία να περπατάει σε πάτωμα σπιτιού, σπέρνει τον τρόμο ακόμα και μέσω διαδικτύου όπου κυκλοφορεί το σχετικό βίντεο
Πρόκειται για ένα έντομο με τέσσερα τριχωτά «πλοκάμια», τα οποία προεξέχουν στο πίσω μέρος του σώματός του, με τους ειδικούς να επισημαίνουν πως πρόκειται για έναν σκόρο. Συγκεκριμένα, η επιστημονική ονομασία του τρομακτικού αυτού εντόμου είναι Creatonotos Gangis και ζει στην νοτιοανατολική Ασία και σε περιοχές της βόρειας Αυστραλίας.
Τα τριχωτά «πλοκάμια» μάλιστα, τα οποία διαθέτουν μόνο τα αρσενικά του είδους, αναδύουν μυρωδιά για την προσέλκυση των θηλυκών.
Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «οργίασαν» στην εικόνα του, με άλλους να κάνουν λόγο για έντομο που έχει σταλεί στη Γη για «να μας καταστρέψει» και άλλους να εκφράζουν την έκπληξή τους για την «εξέλιξη» που έχουν τα έντομα.
Η τριπλή στόχευση της ΔΕΘ για το Μαξίμου: Ακρίβεια, οικογένειες και μικρομεσαίοι
07:20
Τραγωδία στη λεωφόρο Φυλής: Νεκρή 17χρονη μετά από σφοδρό τροχαίο
07:16
Βενεζουέλα: Στους 6.509 οι νεκροί από τον φονικό σεισμό - Χιλιάδες παραμένουν σε καταυλισμούς
07:09
Καιρός: Θα αγγίξει τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη (25/8) - Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο
07:00