Ο Τζερόμ Πάουελ πιθανόν ο νέος διοικητής της Fed
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τείνει προς τον διορισμό ως επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, της Fed, του Τζερόμ Πάουελ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, επικαλούμενο τρεις μη κατονομαζόμενες πηγές.
Ο Τραμπ έχει πει ότι εξετάζει την πιθανότητα διορισμού του Πάουελ, καθώς και του οικονομολόγου του Πανεπιστημίου Στάνφορντ Τζον Τέιλορ, στη θέση αυτή. Έχει πει επίσης πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διορίσει εκ νέου την Τζάνετ Γέλεν, η θητεία της οποίας λήγει τον Φεβρουάριο.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, αναμένεται να ανακοινώσει την επιλογή του, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από τη Γερουσία, προτού αναχωρήσει για ένα ταξίδι στην Ασία στις 3 Νοεμβρίου.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Η Lionsgate στρέφεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη με την πρόληψη της πρώτης γενικής διευθύντριας ΑΙ (pic)
10:15
ΚΟΣΜΟΣ
Πυροβόλησαν τον Ρώσο αντιστράτηγο Βλαντίμιρ Αλεξέγεφ στη Μόσχα
10:15
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Πέραμος: Στο «κάδρο» και έγκλειστοι στις φυλακές για τη δολοφονία του 27χρονου - Καταθέτει και η μητέρα του
10:06
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ο άνθρωπος στο επίκεντρο και το 2026! Bonus 1.000 ευρώ από την CPO Greece στο ανθρώπινο δυναμικό της
10:00
ΕΛΛΑΔΑ