Πουτζντεμόν κατά ΕΕ: Θα συνεχίσετε να βοηθάτε τον Ραχόι σε αυτό το πραξικόπημα;
Λάβρος κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εμφανίστηκε ο καθαιρεθείς πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν με αφορμή τη στήριξη που παρείχε στο «πραξικόπημα» που κίνησε, σύμφωνα με τον ίδιο, ο επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης Μαριάνο Ραχόι εναντίον της περιφέρειάς του, η οποία τέθηκε σε καθεστώς κηδεμονίας από τα τέλη Οκτωβρίου.
«Θα αποδεχθείτε το αποτέλεσμα της ψήφου των Καταλανών (σ.σ την 21η Δεκεμβρίου) ή θα συνεχίσετε να βοηθάτε τον Ραχόι σε αυτό το πραξικόπημα;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με Καταλανούς δημάρχους στις Βρυξέλλες.
Ήταν η πρώτη φορά που ο Κάρλες Πουτζντεμόν πήρε τον λόγο δημοσίως μετά την απόφασή της βελγικής δικαιοσύνης, την Κυριακή, να τον αφήσει ελεύθερο υπό περιοριστικούς όρους.
Βρετανία: Δεν εντοπίστηκε πολιτικό κίνητρο στη δολοφονία της πρώην υπουργού Αν Γουίντεκομ
15:02
Κακλαμάνης για επίθεση σε Βολουδάκη:Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη
14:51
Πολιτική Προστασία: Ισχυρή έκκληση για αυξημένη επαγρύπνηση λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
14:40
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη μεταφορά τραυματισμένης στη Ζίτσα - Παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ
14:28