O Λεωνίδης αποχαιρέτισε τον Σουλεϊμάνογλου
Η στιγμή που ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης, φίλησε με ευλάβεια το φέρετρο του μεγάλου του αντιπάλου Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου «σφράγισε» τις ειδήσεις για την κηδεία του «Ηρακλή τσέπης» όπως τον είχαν βαφτίσει οι θαυμαστές του στην Τουρκία.
Ο Έλληνας πρωταθλητής παρέστη σήμερα στην κηδεία του μεγάλου αθλητή μετά από πρόσκληση του υπουργού Αθλητισμού της Τουρκίας, Οσμάν Ασκίν Μπακ που ήταν παρών. Η ανταπόκρισή του Βαλέριου Λεωνίδη και η σκηνή αυτή συγκίνησε τους παρευρισκομένους.

ΑΠΕ ΜΠΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ
Στην κηδεία που έγινε στο τέμενος του Φατίχ παρέστησαν ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο πρώην πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και χιλιάδες Τούρκοι που αποχαιρέτησαν δακρυσμένοι το μεγάλο πρωταθλητή που έχασε χθες τη μάχη με το θάνατο.
Μητσοτάκης: «Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί για τη σύγκρουση - Ο απολογισμός του έργου μας από το 2019»
10:04
Σε λιμάνι της Τουρκίας ρυμουλκείται το δεξαμενόπλοιο που είχε μείνει ακυβέρνητο κοντά στην Αλόννησο
10:01
Το Κουβέιτ καταδικάζει την «ιρανική επιθετικότητα» - Τι ανακοίνωσε η Τεχεράνη
09:55
Θεσσαλονίκη: 42χρονος μετέτρεψε σε πίστα την Περιφερειακή - Έτρεχε με 149 χλμ και μεθυσμένος
09:47