Νέα δικαστική περιπέτεια για τον Μπερλουσκόνι
Στο εδώλιο για χρηματισμό μάρτυρα αναμένεται να καθίσει το επόμενο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αυτή τη φορά στην πόλη Σιένα της κεντρικής Ιταλίας.
Όπως γράφει ο ιταλικός τύπος, ο πρώην Καβαλιέρε φέρεται να χρημάτισε τον Ντανίλο Μαριάνι, πιανίστα των «γιορτών» της βίλας του 'Αρκορε, για να τον ωθήσει να ψευδομαρτυρήσει σε ό,τι αφορά τα πάρτι «Μπούνγκα -μπούνγκα».
Παράλληλα, στα τέλη Ιανουαρίου του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει και νέα δίκη στο Μιλάνο, στην οποία ο Μπερλουσκόνι θα κατηγορηθεί για χρηματισμό μέρους των νεαρών γυναικών που συμμετείχαν στα πάρτι του 'Αρκορε.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να κατέβαλε, συνολικά, δέκα εκατομμύρια ευρώ στις κοπέλες αυτές, ζητώντας τους, πάντα, να ψευδομαρτυρήσουν.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 20 Απριλίου Αθανασίου και Χατζηβασιλείου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
13:13
Χίος: Ενώπιον του εισαγγελέα οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες που κατασκεύαζαν ρουκέτες (vid)
13:09
Juilliard String Quartet: Το θρυλικό κουαρτέτο εγχόρδων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:03
Μηταράκης: «Κινήθηκα απολύτως στο πλαίσιο του Συντάγματος – Ζητώ άμεσα την άρση της ασυλίας μου» (vid)
13:02