Γκορμπατσόφ: Η υποστήριξη του λαού στον Πούτιν έχει μεγάλη σημασία
Την υποστήριξή του στην απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να είναι ξανά υποψήφιος τις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2018, εξέφρασε ο πρώην επικεφαλής της ΕΣΣΔ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
Ο Γκορμπατσόφ είπε ότι ο Πούτιν απολαμβάνει της υποστήριξης των ψηφοφόρων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση σήμερα στη Ρωσία είναι «περίπλοκη» και «πρέπει να γίνει πολύ σημαντικό έργο».
«Εάν ο λαός θεωρεί ότι είναι δυνατόν και αναγκαίο ο σημερινός πρόεδρος να υποβάλει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές, τότε έτσι πρέπει να είναι» είπε ο Γκορμπατσόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Intefax.
Ο πρώην πρόεδρος τόνισε τη σημασία της διαδοχής στην εξουσία, επισημαίνοντας ότι η υποστήριξη του λαού στον Πούτιν έχει μεγάλη σημασία.
«Ο λαός τάσσεται υπέρ της επιστροφής του Πούτιν στην αγκαλιά της Ρωσίας» δήλωσε ο Γκορμπατσόφ.
Ο Πούτιν υποψήφιος για τη ρωσική προεδρία στις εκλογές του 2018
Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι: Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες
07:52
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για την ασφάλεια σε αεδρομία και τρένα: «Αφήνετε τους πολίτες ακάλυπτους»
07:50
Τράπεζες: Πυλώνας διαφοροποίησης και νέα πηγή εσόδων η επενδυτική τραπεζική
07:40
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ: Γιατί ο Τραμπ «πάγωσε» - προς το παρόν - τα σχέδια επέμβασης στο Ιράν: Ο ρόλος Νετανιάχου και τα αντίποινα
07:30