Κίνα: Γιατρός πέθανε στο νοσοκομείο έπειτα από 18 ώρες εργασίας χωρίς διάλειμμα
Τραγικό θάνατο βρήκε μια Κινέζα γιατρός, η οποία δούλευε ασταμάτητα για 18 ώρες σε νοσοκομείο της επαρχίας Σανξί.
Σύμφωνα με ξένα μέσα, η 43χρονη γιατρός, η οποία ήταν αναπληρώτρια διευθύντρια του Τμήματος Αναπνευστικής Φροντίδας στο νοσοκομείο, κατέρρευσε μπροστά σε έναν ασθενή και πέθανε από εγκεφαλικό.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου, όταν η γυναίκα είχε συμπληρώσει 18 ώρες συνεχούς εργασίας, χωρίς διάλειμμα και την ώρα που ετοιμαζόταν να επισκεφτεί έναν ακόμη ασθενή.
Οι συνάδελφοί της κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη σώσουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και κατέληξε την επόμενη μέρα το πρωί.
Ως «workaholic» , δηλαδή εθισμένη στη δουλειά της, την περιέγραψε ένας συνάδελφός της, συμπληρώνοντας πως πάντα έτρεχε όταν κάποιος ζητούσε τη βοήθειά της, ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένη μπορεί να ήταν.
Για το τραγικό περιστατικό, ο ίδιος συνάδελφος τόνισε πως η 43χρονη είχε αναφέρει πως ήταν πολύ απασχολημένη για να κάνει διάλειμμα.
Ο Τραμπ απέπεμψε από την κυβέρνηση την υπουργό Δικαιοσύνης Παμ Μπόντι
20:40
Γαλλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή απειλεί με αύξηση της τρομοκρατίας, προειδοποιεί ο πρωθυπουργός
20:35
Δεκτό το αίτημα αποχής της προέδρου του δικαστηρίου Λάρισας για τα βίντεο στα Τέμπη
20:30
Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε τέσσερα παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο στην Ουγκάντα
20:19