Τουρκία: Φυλάκιση 16 ετών για βουλευτή του φιλοκουρδικού κόμματος HDP
Τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε την Πέμπτη έναν βουλευτή του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP) σε περισσότερα από 16 χρόνια κάθειρξη, όπως μετέδωσε το CNN Turk και άλλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη σύλληψή του για κατηγορίες που συνδέονται με την τρομοκρατία.
Ο Ιντρίς Μπαλούκεν συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση τον Νοέμβριο του 2016. Αφέθηκε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2017 και συνελήφθη ξανά ένα μήνα αργότερα.
Εννέα ακόμη βουλευτές του HDP έχουν συλληφθεί, περιλαμβανομένου του συμπρόεδρού του Σελαχατίν Ντεμιρτάς, και της κατηγορούνται κυρίως για δεσμούς με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).
CULTURE
Πώς ο απατεώνας πατέρας του Τζον Λε Καρέ επηρέασε τα κατασκοπευτικά του μυθιστορήματα
14:03
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Από τα 40άρια στις καταιγίδες και τους ανεμοστρόβιλους - 10 βαθμούς θα πέσει η θερμοκρασία
13:58
ΕΛΛΑΔΑ
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου: Σε «κίτρινο» συναγερμό αύριο (29/06) 28 περιοχές της χώρας
13:49
ΕΛΛΑΔΑ
Γεωργιάδης για ΕΣΥ: Καλύφθηκαν 962 θέσεις για μόνιμους γιατρούς από τις 1.171 που είχαν προκηρυχθεί
13:37
ΕΛΛΑΔΑ