Πορτογαλία: Πλοίο με 70 επιβάτες προσέκρουσε σε βράχια
Συνολικά 70 άνθρωποι διασώθηκαν από τη θάλασσα, όταν ένα επιβατικό πλοίο προσέκρουσε σε βράχια στις Αζόρες της Πορτογαλίας.
Στο πλοίο επέβαιναν 61 επιβάτες και 9μελές πλήρωμα, οι οποίοι αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν με βάρκα που ρυμουλκήθηκε στη στεριά από πλοιάριο λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή.
Όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, το επιβατικό πλοίο έπεσε στα βράχια λόγω των ισχυρών ανέμων και κυμάτων. Ωστόσο, ερευνάται και η περίπτωση τεχνικού λάθους.
Η επιχείρηση διάσωσης διήρκησε περίπου μισή ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε, ορισμένοι, ωστόσο, υπέστησαν σοκ.
Από την πρόσκρουση προκλήθηκε μεγάλο ρήγμα, με αποτέλεσμα νερά να εισρέουν στο σκάφος, όπως ανέφεραν μέλη των σωστικών συνεργείων που έσπευσαν στο σημείο.
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: «Τα παιδιά δεν τα ξεγελάς»: Ο Ιβάν Σβιτάιλο για το χορό, την πατρότητα και τη ζωή που αλλάζει
08:30
Μεγάλο Σάββατο: Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ
08:25
Την Τρίτη στις ΗΠΑ οι συνομιλίες με το Ισραήλ ανακοίνωσε ο Λίβανος ενώ συνεχίζονται οι επιθέσεις
08:17
Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί - Στα Χανιά ο πρωθυπουργός
08:09