Την Τρίτη η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries, Ντολόρες Ο' Ριόρνταν
Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries Ντολόρες Ο΄Ριόρνταν, που απεβίωσε τη Δευτέρα σε ηλικία 46 ετών, θα κηδευτεί την προσεχή Τρίτη στην Ιρλανδία.
Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη στις 11.30 το πρωί στον ιερό ναό Saint-Ailbe στο Μπαλιμπρίγκεν (νοτιοδυτικά), μια πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 18 χλμ από το Λίμερικ, όπου ιδρύθηκε το δημοφιλές συγκρότημα της ροκ μουσικής.
Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η «ταφή παρουσία μονάχα της οικογένειας» επισήμανε η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας σε ένα δελτίο τύπου.
Το κοινό θα μπορεί να προσέλθει την Κυριακή στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ του Λίμερικ, από τις 12.30 έως τις 16.00, και «η σορός της εκλιπούσας θα μεταφερθεί στον οίκο κηδειών Cross, στο Μπαλινίτι, στην κομητεία Λίμερικ, τη Δευτέρα, από τις 16.00» τοπική ώρα.
Οι επίσκοποι διευκρινίζουν ότι στην εκκλησία Saint-Ailbe, χωρητικότητας 200 ανθρώπων, θα μπορούν να προσέλθουν «αυστηρά η οικογένεια και οι στενοί φίλοι» της θανούσας. Ζήτησαν από τα ΜΜΕ να μην εισέλθουν στο εσωτερικό του ναού ή στον προαύλιο χώρο, επισημαίνοντας ότι θα οριστεί ένας χώρος για τους δημοσιογράφους.
Η κηδεία θα μεταδοθεί απευθείας από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Limerick FM.
SPONSORED
Ανακάλυψη στη Σκωτία: Τεχνητό νησί αρχαιότερο από το Stonehenge κρύβει μυστικά 5.000 ετών
10:17
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του κληρονομικού δικαίου – Τι προβλέπει
10:04
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Πάνω από 60.000 αστυνομικοί έλεγχοι και 109 συλλήψεις από τον Οκτώβριο
09:55
Μίνι καλοκαίρι στην Αθήνα: Στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη - Η πρόγνωση Κολυδά και οι θερμοκρασίες μέχρι τις 21 Μαϊου
09:45