Βρετανία: Σκότωσε την 8χρονη κόρη του λίγο αφού είχε ανεβάσει φωτογραφία της στο facebook
Πατέρας σκότωσε την 8χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε. Το περιστατικό σημειώθηκε στην μικρή πόλη Βάλσαλ στα Δυτικά Μίντλαντς της Βρετανίας και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα.
Ο 54χρονος Μπιλ Μπίλινχαμ ανήρτησε στο facebook μία φωτογραφία της κόρης του Μίλι να τρώει πίτσα στο κρεβάτι και όλα έδειχναν φυσιολογικά, όμως μία ώρα αργότερα την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι.
Στη συνέχεια, με το ίδιο μαχαίρι που σκότωσε το παιδί του, αυτοτραυματίστηκε.
Ο πατέρας, που σύμφωνα με φίλο του πριν από λίγο διάστημα είχε χάσει τη δουλειά του, συνελήφθη και οδηγήθηκε από τις Αρχές στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Η μητέρα του παιδιού, η οποία είναι σε διάσταση με τον φερόμενο ως δράστη, έφτασε άμεσα στο σπίτι του καθώς μένει πολύ κοντά και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί ξεκίνησε να ουρλιάζει «μαχαίρωσαν το μωρό μου».
Η 8χρονη Μίλι ήταν το πέμπτο παιδί του 54χρονου Μπιλ Μπίλινχαμ.
SPONSORED
Πυροβολισμοί στο Μιζούρι: Εννέα τραυματίες - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
21:48
Ομοσπονδία Δανίας: «Ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του» - Κατέρρευσε ξανά στο φιλικό με την Ουκρανία
21:36
Πρώτο Grand Slam για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός και ξέσπασε σε λυγμούς
21:24
Αγωνία για Έρικσεν: Κατέρρευσε στο φιλικό Δανία-Ουκρανία - Το 2021 υπέστη ανακοπή καρδιάς
21:12