Μέλος του ISIS σχεδίαζε επίθεση την ημέρα των εκλογών στη Ρωσία
Μέλος του ISIS που φέρεται να σχεδίαζε επίθεση την ημέρα των εκλογών στη Ρωσία, στο Νίζνι Νόβγκοροντ, «εξουδετερώθηκε» από άνδρες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB).
Όπως μεταδίδουν ρωσικά δίκτυα, ο ύποπτος άνοιξε πυρ κατά των Αρχών, κατά τη σύλληψή του και έπεσε νεκρός από τους άνδρες ασφαλείας.
Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε ισχυρή αυτοσχέδια εκρηκτική συσκευή, πυροβόλα όπλα και άλλα εκρηκτικά. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν είχε σκοπό να δράσει μόνος του ή είχε συνεργούς.
Σημειώνεται πως οι προεδρικές εκλογές της Ρωσίας θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου με το 67% των Ρώσων να δηλώνει με βεβαιότητα ότι θα πάει να ψηφίσει, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Εθνικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (VICIOM) στο διάστημα 8-10 Ιανουαρίου.
Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει για τις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
10:27
Γεμίζει ο Μόρνος: Ξεπέρασε τα 311 εκατ. κυβικά σε διάστημα λίγων μηνών - Ανάσα για τους Αθηναίους
10:20
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Στόχος η δημιουργία του πρώτου ελληνικού πανεπιστημίου στις ΗΠΑ
10:07
«Κλειδώνει» η κυβερνητική ομάδα στην Άγκυρα: Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Μητσοτάκη - Στοχευμένες συμφωνίες στο «μενού» της συνάντησης με Ερντογάν
09:59