Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Οι μαζορέτες του Κιμ «κλέβουν» τις εντυπώσεις
Μία πολυπληθής ομάδα νεαρών μαζορετών από την Βόρεια Κορέα έφτασε στο Νότο ώστε να συνδράμει – ψυχολογικά – στις προσπάθειες των βορειοκορεατών που συμμετέχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.
Συνολικά 229 όμορφες νεαρές – μεταξύ αυτών χορεύτριες και μέλη της ορχήστρας Samjiyon – πάτησαν στην Νότια Κορέα και εντυπωσίασαν.
Η εμφάνισή τους άλλωστε δεν επέτρεψε τίποτα διαφορετικό. Οι νεαρές φορούσαν ίδια, κόκκινα πλατό και τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων. Η ενδυμασία τους συμπληρώθηκε από μαύρα-γούνινα καπέλα και γάντια για να προστατευθούν από το κρύο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNNi, στην Πιονγκτσάνγκ θα βρεθεί και η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιο-τζονγκ, ένα πρόσωπο για το οποίο είναι γνωστά ελάχιστα στοιχεία.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά - μετά τον διαχωρισμό των δύο κρατών - που μέλος της «δυναστείας» των Κιμ θα πατήσει επί νοτιοκορεάτικου εδάφους.
Μέγκαν Μαρκλ: Γνώριζε από το 2018 για «ανησυχητικές καταγγελίες» σε βάρος του πατέρα της
09:23
Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο Έρικ Μπάουζα, η «φωνή» των Μπαγκς Μπάνι και Ντάφι Ντακ
09:20
Ιορδανία: Τρεις συλλήψεις για το μακελειό με τους εννέα νεκρούς σε ελληνορθόδοξη εκκλήσία
09:17
Συναγερμός για νέες καταιγίδες και έντονα φαινόμενα στην Αττική - Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία
09:14