Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Οι μαζορέτες του Κιμ «κλέβουν» τις εντυπώσεις
Μία πολυπληθής ομάδα νεαρών μαζορετών από την Βόρεια Κορέα έφτασε στο Νότο ώστε να συνδράμει – ψυχολογικά – στις προσπάθειες των βορειοκορεατών που συμμετέχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.
Συνολικά 229 όμορφες νεαρές – μεταξύ αυτών χορεύτριες και μέλη της ορχήστρας Samjiyon – πάτησαν στην Νότια Κορέα και εντυπωσίασαν.
Η εμφάνισή τους άλλωστε δεν επέτρεψε τίποτα διαφορετικό. Οι νεαρές φορούσαν ίδια, κόκκινα πλατό και τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων. Η ενδυμασία τους συμπληρώθηκε από μαύρα-γούνινα καπέλα και γάντια για να προστατευθούν από το κρύο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNNi, στην Πιονγκτσάνγκ θα βρεθεί και η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιο-τζονγκ, ένα πρόσωπο για το οποίο είναι γνωστά ελάχιστα στοιχεία.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά - μετά τον διαχωρισμό των δύο κρατών - που μέλος της «δυναστείας» των Κιμ θα πατήσει επί νοτιοκορεάτικου εδάφους.
Προστασία πρώτης κατοικίας: Πότε τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση - Τι προβλέπει
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου
03:00
Ακίνητα: Οι δύο αλλαγές στον ΦΠΑ που φέρνουν ελαφρύνσεις - Ποιοι κερδίζουν
02:00
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
01:00