Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία των εκλογών στη Βενεζουέλα
Οι προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα, πρόκειται να διεξαχθούν την 22α Απριλίου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (Consejo Nacional Electoral, CNE), η εκλογική επιτροπή της λατινοαμερικάνικης χώρας.
«Οι προεδρικές εκλογές προκηρύσσονται για την 22α Απριλίου», δήλωσε η πρόεδρος του CNE, η Τιμπισάι Λουσένα, μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης προκειμένου μεταξύ άλλων να συμφωνηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας στη χώρα σε κρίση.
Στις εκλογές του Απριλίου, ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο θα διεκδικήσει νέα θητεία, μετά την εκλογή του το 2013, όταν και είχε επικρατήσει του ηγέτη της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες, για μερικές χιλιάδες ψήφους.
SPONSORED
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 102 εκατομμύρια ευρώ
21:27
Τα μηνύματα Μητσοτάκη για εντολή 3ης τετραετίας, η αυτοκριτική και η επίθεση στην αντιπολίτευση
21:19
Νέα τριήμερο πένθος στον δήμο Ηλιούπολης για τη δεύτερη 17χρονη που έχασε τη ζωή της
21:09
Παγωμάρα στην Πολωνία από την απόφαση Τραμπ να μην αναπτύξει 4.000 στρατιώτες
20:59