Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία των εκλογών στη Βενεζουέλα
Οι προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα, πρόκειται να διεξαχθούν την 22α Απριλίου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (Consejo Nacional Electoral, CNE), η εκλογική επιτροπή της λατινοαμερικάνικης χώρας.
«Οι προεδρικές εκλογές προκηρύσσονται για την 22α Απριλίου», δήλωσε η πρόεδρος του CNE, η Τιμπισάι Λουσένα, μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης προκειμένου μεταξύ άλλων να συμφωνηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας στη χώρα σε κρίση.
Στις εκλογές του Απριλίου, ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο θα διεκδικήσει νέα θητεία, μετά την εκλογή του το 2013, όταν και είχε επικρατήσει του ηγέτη της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες, για μερικές χιλιάδες ψήφους.
SPONSORED
Μπαράζ μεταναστευτικών ροών στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 219 μέσα σε ένα 24ωρο
14:50
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου - Ανοίγουν τον δρόμο στον Τσίπρα
14:47
Ευρωπαικό καμπανάκι: 9 στους 10 νέους χρησιμοποιούν το κινητό ενώ οδηγούν
14:46
Αιματηρό επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων στη Ραφήνα - Τρεις τραυματίες
14:34