Μέτρα εμπιστοσύνης και προσφυγικό συζήτησαν Τσίπρας με Ιβάνοφ
Η οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης και η προσφυγική κρίση τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ στο Παρίσι στο περιθώριο της συνόδου για το κλίμα.
Όπως τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον κ. Ιβάνοφ, δεν είναι δυνατόν να παραμένουν εγκλωβισμένοι πρόσφυγες στα σύνορα της ΠΓΔΜ.
Από την άλλη, πηγές προσκείμενες στον κ. Ιβάνοφ τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων "ΜΙΑ" αναφέρουν ότι οι δυο ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η συνέχιση του διαλόγου μεταξύ των δυο χωρών για όλα τα θέματα και ιδιαίτερα για τη μεταναστευτική κρίση και τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ιορδανία δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιεί το έδαφός της για επίθεση στο Ιράν
21:27
ΕΛΛΑΔΑ
Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία: Κατολισθήσεις, πλημμύρες και ρήγμα 200 μέτρων στην Ιονία Οδό (pics&vids)
21:20
ΚΟΣΜΟΣ
Απόθεμα σπάνιων γαιών επιδιώκουν να δημιουργήσουν οι ΗΠΑ - Στόχος η μείωση της εξάρτησης από την Κίνα
21:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Δεν χρειάζονται επιδιαιτητές ή διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά
21:08
ΚΟΣΜΟΣ