Σε «κόκκινο συναγερμό» το Λονδίνο λόγω της επέλασης του χιονιά
Σε λευκό κλοιό είναι τις τελευταίες μέρες το Λονδίνο, με ενδεικτικό στοιχείο πως σε μερικές περιοχές το χιόνι φτάνει τα 40 εκατοστά, γεγονός που ενέπνευσε ορισμένους να κυκλοφορήσουν στους δρόμους με τα… σκι τους.
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Μεγάλης Βρετανίας κήρυξε την πρωτεύουσα σε «κόκκινο συναγερμό» λόγω της έντονης κακοκαιρίας.
Η χιονόπτωση δεν θα σταματήσει ούτε και σήμερα σε Αγγλία, Σκωτία και Ιρλανδία. Όμως οι Ιρλανδοί προετοιμάστηκαν εγκαίρως για την κακοκαιρία, αδειάζοντας τα ράφια των σούπερ-μάρκετ.
Ο «κόκκινος συναγερμός» που τέθηκε σε ισχύ προτρέπει τους πολίτες να παραμείνουν σε ασφαλή σημεία, καθώς η χιονόπτωση είναι ιδιαιτέρως έντονη πράγμα που αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων και τις πιθανότητες διακοπής της ηλεκτροδότησης, που ίσως επηρεάσουν τις δημόσιες μετακινήσεις.
Οι Αρχές αναφέρουν πως τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες σε τροχαία δυστυχήματα.
Πλοίο χτυπήθηκε από βλήμα ανοικτά του Ομάν - Αγνωστη η προέλευσή του
18:33
Ποδόσφαιρο σε μικροβαρύτητα: Πώς η NASA μελετά την μπάλα του Μουντιάλ στο διάστημα
18:21
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε αποθήκη στο Ηράκλειο - Ζημιές σε πολυκατοικία και επιχειρήσεις
18:12
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Καλά στην υγεία τους οι Ελληνες ομογενείς στην Βενεζουέλα» - Συνεχής συνεργασία με την Πρεσβεία
18:03