Συρία: Νεκροί 34 άμαχοι από βομβαρδισμούς την Κυριακή στην ανατολική Γούτα
Τουλάχιστον 34 άμαχοι έχασαν την Κυριακή (4/3) τη ζωή τους, στους βομβαρδισμούς του συριακού καθεστώτος στην ανταρτοκρατούμενη περιοχή της ανατολικής Γούτας, στα όρια της Δαμασκού, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, ο διευθυντής αυτής της ΜΚΟ, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι 26 από τους άμαχους, συμπεριλαμβανομένων 11 παιδιών, σκοτώθηκαν στη Ντούμα, μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες στην ανατολική Γούτα, στο ανατολικό της τμήμα.
Κατά τον διευθυντή του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πάνω από 690 άμαχοι έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες 15 ημέρες στην επιχείρηση των δυνάμεων του καθεστώτος του Άσαντ εναντίον αυτού του θύλακα που ελέγχουν οργανώσεις ανταρτών και τζιχαντιστών.
Η Βαρκελώνη θα φιλοξενήσει την πρώτη «Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαίων Σχεδιαστών Μόδας»
15:50
Χατζηθεοδοσίου: Τα μέτρα για τη στήριξη της βιομηχανίας κινούνται στη σωστή κατεύθυνση
15:47
Σοβαρό τροχαίο έξω από την Λάρισα: Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος ένας 47χρονος (pics)
15:44
«Δεν θα μας εκφοβίσει η τρομοκρατία» απαντά το Ισραήλ για την επίθεση στο προξενείο Κωνσταντινούπολης
15:44