Ν. Υόρκη: Ακυρώσεις εκατοντάδων πτήσεων εν αναμονή ισχυρών χιονοπτώσεων
Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα το πρωί από και προς τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ισχυρές χιονοπτώσεις θα πλήξουν την περιοχή αργότερα μες τη μέρα.
Περίπου 470 πτήσεις — ήτοι σχεδόν το 37% του συνόλου— από και προς το διεθνές αεροδρόμιο JFK είχαν ήδη ματαιωθεί γύρω στις 09:00 το πρωί τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας), το 44% στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ, και 485 (42%) στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, που εκτελεί κυρίως δρομολόγια εσωτερικού, σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightAware.
Η Αρχή, που εποπτεύει τα τρία αεροδρόμια, η Port Authority, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων για το χάος που επικράτησε μετά τη χιονοθύελλα στις αρχές Ιανουαρίου, διαβεβαίωσε ότι κάθε αεροδρόμιο προμηθεύτηκε, για προληπτικούς λόγους, ράντζα, κουβέρτες, στρώματα και βρεφικό γάλα.
Το ύψος του χιονιού αναμένεται να ανέλθει μεταξύ 15-25 εκατοστών στην πόλη της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας και έως 50 εκατοστά στην ύπαιθρο, στις πολιτείες της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσεϊ και του Κονέτικατ.
Επιχείρηση διάσωσης τραυματία από δύσβατη περιοχή στην Κίσσαμο Χανίων
17:22
Κακουργηματική δίωξη στον παππού για το νεκρό βρέφος 18 μηνών στα Χανιά
17:10
Χαλκιδική: Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ για τον θάνατο του 19χρονου
16:58
Δημοψήφισμα στην Ελβετία: Οι πολίτες αποφασίζουν εάν θα μπει «φρένο» στον πληθυσμό της χώρας
16:56