Σύρος ανταποκριτής σκοτώθηκε στην Ανατολική Γκούτα
Ο Σύρος πολεμικός ανταποκριτής Χασάν αλί Μπαντράν σκοτώθηκε στη Ανατολική Γκούτα την ώρα που κάλυπτε τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην περιοχή, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti επικαλούμενο το συριακό πρακτορείο SANA, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τον θάνατό του.
Την ίδια ώρα, ο συριακός στρατός συνεχίζει την στρατιωτική επιχείρηση στην Ανατολική Γκούτα. Την Πέμπτη, οι αντάρτες έβαλαν με πυρά εναντίον αυτοκινητοπομπής αμάχων που επιχειρούσαν να φθάσουν στην νότια έξοδο της Ανατολικής Γούτα, στον οικισμό Μπεχά.
Αργότερα οι αντάρτες άρχισαν να βάλουν και στο σημείο εξόδου, όπου βρίσκονταν συγγενείς των αμάχων, όπως επίσης και μερικά τηλεοπτικά συνεργεία της ρωσικής τηλεόρασης και των δυτικών χωρών και ο ανταποκριτής του Ria Novosti. Ωστόσο κανείς δεν τραυματίσθηκε.

(Ο Σύρος δημοσιογράφος - Πηγή: Sana)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (13 Οκτωβρίου)
06:30
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε ποιες κατηγορίες επαγγελμάτων επεκτάθηκε
06:00
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής της σύνταξης Νοεμβρίου στους δικαιούχους
05:00
Ποιοι δικαιούνται ενίσχυση για τα καύσιμα με voucher ύψους έως 3.000 ευρώ
04:00