Με αntinavtex απάντησε η Κύπρος στη νέα τουρκική πρόκληση
Το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι εξέδωσε αntinavtex, με την οποία αναφέρει ότι η νέα τουρκική Navtex (οδηγία προς ναυτιλομένους) δεν έχει την έγκριση των κυπριακών Αρχών.
Η Τουρκία με τη νέα Navtex δεσμεύει περιοχές για την περίοδο 11 με 18 Μαρτίου και 22 με 29 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το σταθμό της Αττάλειας, η Navtex αφορά διενέργεια άσκησης πολεμικού σκάφους με τη ρυμούλκηση υποβρύχιας συσκευής.
Επίσης, η Λευκωσία εξέδωσε Navtex, που δεσμεύει περιοχή εντός του οικοπέδου 10 και αφορά τις έρευνες της ExxonMobil στο συγκεκριμένο τεμάχιο, εν αναμονή της έλευσης στην κυπριακή ΑΟΖ των δύο ερευνητικών πλοίων της εταιρείας για προκαταρκτικές εργασίες για τη γεώτρηση, που είναι προγραμματισμένη τον Οκτώβριο.
Για πρώτη φορά αστροναύτες έκαναν ακτινογραφίες στον εαυτό τους στο διάστημα
10:46
Μαίρη Λίντα: Η φωνή που έκανε τον Λευκό Οίκο να χορέψει συρτάκι
10:35
ΕΛΤΑ: Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
10:26
Μαίρη Λίντα: Το κορίτσι που γεννήθηκε στη φτώχεια και άλλαξε για πάντα το ελληνικό τραγούδι
10:22