Στη Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί η υπόθεση του πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ
Η υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του σε βρετανικό έδαφος προστέθηκε στην ατζέντα της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, όπως έγινε γνωστό από μια ευρωπαϊκή πηγή.
Το θέμα "θα συζητηθεί το βράδυ της επόμενης Πέμπτης" και "αναμένουμε τα (γραπτά) συμπεράσματα" μετά τη λήξη της συνόδου, πρόσθεσε η ίδια πηγή που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Οι εκπρόσωποι της βρετανικής κυβέρνησης θα έχουν επαφές σήμερα το απόγευμα με τους οργανωτές της συνόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται επίσης να συζητηθεί η μελλοντική σχέση της ΕΕ με το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Brexit.
Το Λονδίνο προκάλεσε την οργή της Μόσχας σήμερα, όταν ο υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον έκρινε "πιθανόν" να διέταξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τη δηλητηρίαση του Σκριπάλ, μια δήλωση που θεωρήθηκε "ασυγχώρητη σε διπλωματικό επίπεδο" από τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Ηταν το καλύτερο παιδί»: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μαζωνάκη - Κόσμος συρρέει στην εκκλησία
17:52
Ο Τραμπ ζήτησε από τον Ζελένσκι να σταματήσει να χτυπά το ρωσικό ντίζελ - Τι είπε για το Ιράν
17:40
Ξεμένει από πετρέλαιο για εξαγωγές η Σαουδική Αραβία - Αναγκαίος ο αγωγός προς την Ερυθρά Θάλασσα
17:27
Αίγινα: Γυναίκα πέθανε στην παραλία - Οι λουόμενοι της έκαναν ΚΑΡΠΑ για 50 λεπτά
17:15