Άμαχοι και αντάρτες απομακρύνονται από την Ανατολική Γκούτα

Μία μεγάλη αυτοκινητοπομπή λεωφορείων απομάκρυνε από την Ανατολική Γκούτα αντάρτες και αμάχους τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.
Όπως μεταδίδει το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, εκατό λεωφορεία, στα οποία είχαν επιβιβαστεί 6.749 άνθρωποι, από τους οποίους περίπου το ένα τέταρτο είναι μαχητές, αναχώρησαν τη νύχτα από έναν τομέα του θύλακα αυτού που ελεγχόταν από την οργάνωση ανταρτών Φάιλακ αρ Ραχμάν.
Προ ημερών το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας είχε ανακοινώσει ότι περισσότεροι από 105.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τον ανταρτοκρατούμενο θύλακα, μετά την έναρξη της επίθεσης των κυβερνητικών δυνάμεων για την ανακατάληψή του πριν από έναν μήνα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, το οποίο επικαλούνταν στρατιωτική πηγή, η απομάκρυνση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια «ανθρωπιστικών παύσεων».













Τίτλοι τέλους για το «The Late Show with Stephen Colbert» - Ποιος ο ρόλος του Τραμπ
23:15
Συρία: Συγκρούσεις μεταξύ Δρούζων και μαχητών τοπικών φυλών στη Σουέιντα
23:03
Φωτιά στο διαμέρισμα Φιλιππίδη: «Άκουσα μόνο τις φωνές» - Η Πυροσβεστική ανέλαβε την έρευνα
22:50
Tραμπ: Σύντομα οι ανακοινώσεις για κάποιες μεγάλες εμπορικές συμφωνίες
22:40