Κύπρος: Σημαντική εξέλιξη η συνάντηση Αναστασιάδη-Ακκιντζί
«Σημαντική εξέλιξη» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, το δείπνο που θα έχει ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με τον Μουσταφά Ακκιντζί στις 16 Απριλίου.Ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι πρόκειται για «μια κοινωνική συνάντηση, χωρίς ημερήσια διάταξη».
Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επεσήμανε ότι, επειδή μετά το Κραν Μοντανά ακούστηκαν πολλά από πλευράς Τουρκίας, στο δείπνο οι δύο ηγέτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν «πού βρισκόμαστε και αν μπορεί να γίνει επανέναρξη των συνομιλιών εντός των παραμέτρων των Ηνωμένων Εθνών και του πλαισίου του γ.γ. Αντόνιο Γκουτέρες».
Ο κ. Προδρόμου σημείωσε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν σταλεί μηνύματα από την τουρκική πλευρά πως, αντί να συζητηθεί το Κυπριακό, πρέπει να αρχίσει συζήτηση για άλλα θέματα και συγκεκριμένα για τους φυσικούς πόρους.
«Εμείς θεωρούμε ότι αυτό δεν θα είναι παραγωγικό, αφού για τα θέματα αυτά υπάρχει συνεννόηση», κατέληξε ο κ. Προδρόμου.
Προθεσμία έως τις 2 Μαρτίου για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση
10:23
Συμφωνία ΕΕ - Mercosur: Πώς προστατεύονται τα ελληνικά προϊόντα - Δικλείδες υπέρ των παραγωγών
10:23
Νοκ άουτ προημιτελικοί στο Κύπελλο Ελλάδας με ενισχυμένες αποδόσεις και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
10:17
Γαλλία: Ξεκινά η δίκη που θα κρίνει την πολιτική τύχη της Μαρίν Λεπέν
10:10