Μποζντάγ: Ανεπαρκείς πολιτικοί της Ελλάδας έχουν στόχο να διαταράξουν τις σχέσεις με την Τουρκία
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένοι «ανεπαρκείς» πολιτικοί προσπαθούν να τορπιλίσουν τις σχέσεις Άγκυρας - Αθήνας.
Σε δύο μηνύματά του στο Twitter, o Μπεκίρ Μποζντάγ, που είναι και εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης, έγραψε:
«Η Τουρκία έχει κάνει πολλά θετικά βήματα για να βελτιώσει και να δυναμώσει τη σχέση της με την Ελλάδα. Παρά αυτή την αλήθεια, ορισμένοι ανεπαρκείς πολιτικοί της Ελλάδας έχουν στόχο να διαταράξουν αυτές τις σχέσεις».
Με δεύτερο tweet, συμπλήρωσε: «Η Τουρκία επιθυμεί καλύτερες σχέσεις με την Ελλάδα. Οι προκλητικές και άδικες δηλώσεις κάποιων Ελλήνων πολιτικών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Αξιολογώντας τη στάση της Τουρκίας ως αδυναμία δεν είναι προϊόν εξυπνάδας και οράματος».

Μάλιστα, ο Μποζντάγ υποστήριξε ότι είναι υπέρμαχος των καλών σχέσεων με την Ελλάδα, για την ενίσχυση των οποίων έχουν γίνει αρκετά θετικά βήματα.
Θεσσαλονίκη: Νεκρός o άνδρας που έπεσε από προβολέα γηπέδου στους Αμπελόκηπους
22:57
Στους 18.800 οι πυροσβέστες τη φετινή αντιπυρική περίοδο - Ενισχύονται Αττική και περιφέρεια
22:48
Ξανά από την Πέμπτη (19/3), τα δρομολόγια του Τραμ σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα»
22:39
Φρουροί της Επανάστασης: Συνεχίζουμε τον πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Κατίμπ
22:29