Αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς
Το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας για το 2018, για τον "φλεγόμενο διαδηλωτή", απέσπασε ο φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Ρονάλντο Σέμιντ.
Ο Σέμιντ αποτύπωσε τις βίαιες συγκρούσεις στη Βενεζουέλακατά του προέδρου της χώρας, Νικολά Μαδούρο, τον Μάιο του 2017.
Ο 28χρονος Víctor Salazar, συμμετείχε στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. Εν μέσω έντασης και ενώ μαζί με άλλους διαδηλωτές προσπαθούν να καταστρέψουν μία μηχανή της αστυνομίας, γίνεται έκρηξη και ο Victor τυλίγεται στις φλόγες. Αμέσως τρέχει προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά.
Ο φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων κάλυπτε τα γεγονότα και αυτό το κλικ του χάρισε το βραβείο για την καλύτερη φωτογραφία.
Όσο για τον 28χρονο, νοσηλεύτηκε με εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Πηγή: EPA/ RONALDO SCHEMIDT / AFP / HANDOUT
Πώς θα λειτουργήσουν από σήμερα έως την Τρίτη Μετρό, λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ λόγω Πάσχα
11:30
Από τους Μπότηδες... στα αερόστατα: «Ταξίδι» στα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά έθιμα της Ελλάδας (pics)
11:20
Είμαστε σε πόλεμο με τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο επιμένει το Ισραήλ - Σύννεφα λίγο πριν τις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν
11:20
Συναγερμός για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ελ Νίνιο: Ο δεύτερος θερμότερος Μάρτιος στην Ευρώπη
11:10