Ρωσία: Η απάντησή μας στη Δύση θα είναι στοχευμένη και θα γίνει αισθητή
Τα αντίμετρα που προτίθεται να υιοθετήσει η Μόσχα, ως απάντηση στις κυρώσεις που επέβαλαν μια σειρά χώρες κατά της Ρωσίας, θα είναι στοχευμένα και θα προκαλέσουν αίσθηση, δήλωσε η πρόεδρος του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας, Βαλεντίνα Ματβιένκο.
Παράλληλα επεσήμανε ότι «εκείνοι που τις επιβάλλουν, πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας εγκυμονούν σοβαρές συνέπειες για όσους τις επιβάλλουν».
Η Ματβιένκο προσέθεσε ότι η Ρωσία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό καθεστώς κυρώσεων, αλλά καμία χώρα, από αυτές που τις υιοθέτησαν, δεν είχαν κανένα όφελος.
Αναφερόμενη στο σχετικό νομοσχέδιο που θα αφορά την ρωσική απάντηση στις δυτικές κυρώσεις, η Βαλεντίνα Ματβιένκο είπε ότι άνευ αμφιβολίας θα ψηφισθεί, αλλά απαιτεί προσεκτική προετοιμασία και όχι βιασύνη, καθώς «κύρια αρχή είναι να μην βλάψουμε την Ρωσία με τα ίδια μας τα χέρια, να μην βλάψουμε την οικονομία, τους διάφορους κλάδους, τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις και κυρίως να μην βλάψουμε τους Ρώσους πολίτες».
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ακράτα - Επιχειρούν εναέρια μέσα
17:13
Πώς σχολιάζει ο μοναδικός εγγονός του Τζ. Φ. Κένεντι την σειρά Love Story
17:05
Θεσσαλονίκη: Δίωξη στους δύο συλληφθέντες για την ψευδή δήλωση πατρότητας σε νεογέννητο
16:53
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ιράν: Θα διατηρήσουμε τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ μέχρι το τέλος του πολέμου - Τραμπ: Σε εξέλιξη πολύ καλές συνομιλίες
16:52