Στα κατεχόμενα την Παρασκευή ο Τσαβούσογλου
Στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή, ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για να αξιολογήσει με την τουρκοκυπριακή πολιτική ηγεσία την κατάσταση στο Κυπριακό, μετά το δείπνο Αναστασιάδη-Ακκιντζί.
Την επίσκεψη Τσαβούσογλου ανακοίνωσε ο «πρωθυπουργός» του παράνομου τουρκοκυπριακού καθεστώτος, Τουφάν Ερχιουρμάν.
Σήμερα οι κύριοι Ακιντζί και Ερχιουρμάν, αντάλλαξαν απόψεις για το Κυπριακό σε συνδυασμό με τις πρόωρες εκλογές στην Τουρκία.
Ο Ερχιουρμάν δήλωσε πως η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή πλευρά επιμένουν στην αλλαγή της μεθοδολογίας των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ευρεία επικράτηση του μπλοκ Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - Όλα τα ονόματα, πρώτη θέση για Καρχιμάκη
08:17
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλες εκρήξεις στο Ισφαχάν - Οι Αμερικάνοι έριξαν βόμβες bunker buster ενός τόνου (vid)
08:13
ΕΛΛΑΔΑ
Το τραύμα, ως ψυχικό φαινόμενο και εργασιακή κανονικότητα για τους δημοσιογράφους
08:01
ΚΟΣΜΟΣ
Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μαρινέλλα: Μέχρι τις 13:00 σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της - Δωρεές στη «Φλόγα» αντί στεφάνων ζητά η οικογένειά της (pics)
08:01
ΚΟΣΜΟΣ