Περού: Δύο Γερμανοί τουρίστες σκοτώθηκαν και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν σε τροχαίο
Δύο Γερμανοί τουρίστες σκοτώθηκαν και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν όταν το μίνιμπας στο οποίο επέβαιναν έπεσε την Παρασκευή 20 Απριλίου σε χαράδρα βάθους είκοσι μέτρων στο νότιο Περού, γνωστοποίησε η αστυνομία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το μικρό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν οι 12 Γερμανοί και δύο Περουβιανοί, πήγαινε από την πόλη Αρεκίπα στο τουριστικό χωριό Τσιβάι, 3.600 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, όταν έγινε το ατύχημα, περί τις 15:00 τοπική ώρα (23:00 ώρα Ελλάδας), κατά την ίδια πηγή.
Οι δέκα Γερμανοί που τραυματίστηκαν και οι δύο Περουβιανοί διακομίστηκαν σε νοσοκομείο στην Αρεκίπα.
Μερικές ώρες νωρίτερα, σε άλλο τροχαίο στην ίδια περιοχή σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 18 όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα βάθους εξήντα μέτρων.
Περίπου 2.700 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα στο Περού το 2016, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Τα δεδομένα για το 2017 δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα.
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11
Με μορφή πιθήκων το ζεύγος Ομπάμα σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)
11:06
Πάτρα: 24χρονη επιχείρησε να περάσει κοκαΐνη σε κρατούμενο στη φυλακή Αγίου Στεφάνου
10:57