ΚΟΣΜΟΣ

Ένοπλος σκόρπισε το θάνατο σε εστιατόριο στο Τενεσί

Ένοπλος σκόρπισε το θάνατο σε εστιατόριο στο Τενεσί
REUTERS/Jamie Gilliam

Ένοπλος εισέβαλε τα ξημερώματα της Κυριακής σε εστιατόριο στο Τενεσί και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρεις ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους τέσσερις, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 (τοπική ώρα) με τον άνδρα να ανοίγει πυρ με ένα τουφέκι τύπου AR-15 εναντίον των θαμώνων του καταστήματος.

Μόλις έπεσαν οι πρώτες σφαίρες επικράτησε πανικός, όμως ένας από τους παρευρισκόμενους αντέδρασε πιο ψύχραιμα και κατάφερε να αφοπλίσει τον άνδρα, έπειτα από πάλη.

Τότε εκείνος, πέταξε το πράσινο μπουφάν του, που ήταν και το μόνο πράγμα που φορούσε, και έφυγε από το σημείο του μακελειού περπατώντας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος είναι άγνωστο αν έχει στην κατοχή του και άλλο όπλο πέραν αυτού που χρησιμοποίησε στο εστιατόριο. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ακόμη ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε κοντά στην περιοχή, όμως προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν συνδέεται με το ίδιο πρόσωπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ