Πολωνία: Κατολίσθηση σε ανθρακωρυχείο-Αναφορές για νεκρό
Ομάδες διάσωσης επιβεβαίωσαν τον θάνατο ενός πολωνού ανθρακωρύχου, ενώ όπως είπαν ένας ακόμη είναι εγκλωβισμένος και τρεις αγνοούνται έπειτα από κατολίσθηση που προκλήθηκε από σεισμική δόνηση, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ανθρακωρυχείου JSW, τον Ντάνιελ Όζον.
Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους ότι θα χρειαστούν μερικές ώρες για να φθάσουν οι διασώστες στον εγκλωβισμένο ανθρακωρύχο τον οποίον και βλέπουν, αλλά δεν είναι σαφές αν ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται στη ζωή.
Ο σεισμός μεγέθους 3,4 βαθμών που έπληξε σήμερα το πρωί την περιοχή προκάλεσε κατολίσθηση στο ανθρακωρυχείο Μπορίνια - Ζοφιόβκα - Γιαστρτζέμπι και είχε ως αποτέλεσμα αρχικά να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτό επτά ανθρακωρύχοι σε βάθος περίπου 900 μέτρων. Χθες διασώθηκαν δύο από αυτούς.
SPONSORED
«e-Astypalea»: Παράταση έως τον Σεπτέμβριο παίρνουν οι αιτήσεις για τη δράση
06:00
ΑΣΕΠ: Ποια η προθεσμία για τις αιτήσεις κατάταξης υποψηφίων εκπαιδευτικών
05:00
Την τελευταία μέρα του Μαΐου (31/5) η καταβολή του επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε «ταμείο» μέχρι την Παρασκευή 22/05
03:00