Απόπειρα δολοφονίας του υπουργού Εσωτερικών του Πακιστάν
Απόπειρα δολοφονίας κατά του υπουργού Εσωτερικών του Πακιστάν σημειώθηκε προ λίγης ώρας. Ο Αχσάν Ικμπάλ τραυματίστηκε από σφαίρα στον ώμο.
Η επίθεση από ενόπλους σημειώθηκε στην επαρχία Πουντζάμπ στα κεντρικά της χώρας, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.
Το περιστατικό αναμένεται να αυξήσει τις πολιτικές εντάσεις ενόψει των γενικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για το τέλος Ιουλίου.
Ο υφυπουργός Εσωτερικών Ταλάλ Τσόντρι δήλωσε ότι ο Ίκμπαλ τραυματίστηκε από σφαίρα στον ώμο στη συνοικία Ναροουάλ της Πουντζάμπ.
Ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Μάικ Αχμέντ Καν, είπε ότι ο υπουργός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ότι ο δράστης συνελήφθη.
ΚΟΣΜΟΣ
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
ΕΛΛΑΔΑ
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:25
ΚΟΣΜΟΣ
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
ΚΟΣΜΟΣ