Ινδία: Έφηβη δίνει μάχη για τη ζωή-Τη βίασαν κι επιχείρησαν να την κάψουν
Ακόμη μία έφηβη στην Ινδία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς αφού έπεσε θύμα βιασμού, στη συνέχεια της έριξαν βενζίνη και αποπειράθηκαν να την πυρπολήσουν, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, η δεύτερη ανάλογη υπόθεση που σημειώνεται στη χώρα σε διάστημα μερικών ημερών.
«Το κορίτσι έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού στο 70% του σώματός της», δήλωσε ο Σαϊλέντρα Μπαρνουάλ, αξιωματούχος της αστυνομίας της περιοχής Πακούρ στο κρατίδιο Τζαρχάντ στην ανατολική Ινδία.
Η επίθεση αυτή σημειώθηκε την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία υπήρξε μια ανάλογη επίθεση σε άλλη περιοχή του ίδιου κρατιδίου, η οποία προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη.
Στην περιοχή Τσάτρα του κρατιδίου Τζαρχάντ μια 17χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ο δράστης που της επιτέθηκε αφού τη βίασε, της έβαλε φωτιά για να την κάψει ζωντανή.
Το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του κρατιδίου της Δυτικής Βεγγάλης, δήλωσε ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας Ακίλες Κουμάρ Τζα, προσθέτοντας ότι ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.
Ινδία: Δεκάδες συλλήψεις για υποθέσεις βιασμών ανήλικων κοριτσιών
Άλκηστις, Οδύσσεια του Νόλαν και Τζουζέππε Βέρντι: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
09:02
Λιμάνι του Πειραιά: Συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων – Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία
08:53
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκαλύπτει πώς επέλεξε το «34» στους Μπακς και γιατί κάνει στροφή στο «7»
08:45
Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
08:36